skip to Main Content

Maandag 28 oktober hebben een aantal bewoners van de Verzetsheldenbuurt in Goes-Oost een tijdscapsule begraven in de grond van het Van Dusseldorpkavel in Goes. In de tijdscapsule zitten persoonlijke wensen van wijkbewoners voor de toekomst van hun wijk, een krant en een USB-stick met foto’s. Over circa 50 jaar wordt de tijdscapsule weer opgegraven.

Op het Van Dusseldorpkavel start woningcorporatie RWS binnenkort met de bouw van 19 woningen. De nieuwbouw bestaat uit drie bouwblokken. Aan de Vogelzangsweg worden vijf eengezinswoningen gerealiseerd en aan de Fransen van de Puttestraat worden veertien levensloopwoningen gerealiseerd. Alle woningen worden gasloos en nul-op-de-meter.

De nieuwbouwwoningen zijn uitsluitend bestemd voor bewoners uit de Verzetsheldenbuurt in Goes-Oost. RWS sloopt daar vanaf 2020 in vier fasen in totaal 138 verouderde woningen en bouwt 112 woningen terug. Bewoners van de Verzetsheldenbuurt die in Goes-Oost willen blijven wonen kunnen middels een wisselwoning later terugkeren in de Verzetsheldenbuurt of verhuizen naar het Van Dusseldorpkavel.

Na het uitvoeren van het haalbaarheidsonderzoek verzorgt Marsaki naast het procesmanagement voor deze complexe opgave ook het projectmanagement. Afstemming tussen huurder, RWS Partner in Wonen (opdrachtgever) en de gemeente Goes voert daarbij de boventoon, waarbij de belangen van alle partijen moeten worden behartigd.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u! Wij zijn te bereiken op 0113 – 273055 of via info@marsaki.nl.

Back To Top
Close search
Zoeken