skip to Main Content

Vlag in top op het Hollandiaplein

Op het Hollandiaplein in Goes-West wordt het eerste appartementencomplex gerealiseerd dat gebruik maakt van warmte uit het riool.

Marsaki verzorgt het project- en bouwmanagement voor dit bijzondere project. 

Vandaag, 9 november 2017, bereikten we het hoogste punt!

Goes- West Hollandiaplein hoogste punt 171109

 

 

Het doel van het project is het realiseren van een duurzaam verwarmingsconcept dat de planeet minimaal belast. Daarnaast dient het voor minimaal 50 jaar stabiel te zijn op het gebied van duurzaamheid. Door warmte direct uit het riool te benutten is sprake van een hernieuwbare en oneindige energiebron. Het toegepaste totaal installatiesysteem, dat direct warmte uit het riool haalt en warmtepompen inzet is in combinatie met plaatselijk verwarmend warmwatertappunt en grootschalige opwek met zonnepanelen innovatief en uniek in haar soort.

Op het Hollandiaplein kon de vlag vandaag in top worden gehesen.

Een mijlpaal in dit bijzondere project, dat uniek is vanwege de toepassing van riothermie waarmee de woningen verwarmd gaan worden.

In nauwe samenwerking met de gemeente Goes en RWS partner in wonen realiseren we dit project dat onderdeel is van de herstructurering van Goes-West.

36 Appartementen zijn bestemd voor de verhuur. Van de overige 24 appartementen zijn er inmiddels 21 verkocht. Mocht u interesse hebben voor één van de laatste woningen neemt u dan contact op met Kuub Makelaars

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuw jaar, nieuwe start! Wij hebben er zin in! Vorig jaar stond in het teken van ons 15 jarig jubileum waarbij we ‘op groen stonden’. Maar we blijven op groen. Sterker…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken