skip to Main Content

We hebben een vacature!

Talent

Marsaki is een full-service projectmanagementbureau dat opdrachtgevers in alle levensfasen van vastgoed bijstaat. Wij ontwikkelen en begeleiden vastgoedplannen, adviseren over vastgoedzaken en verzorgen vastgoedbeheer. We werken met 26 collega’s vanuit ons kantoor “de Koploper” in Goes.

Wij zijn op zoek naar een collega die de ambitie en het talent heeft om carrière te maken binnen onze organisatie.
In eerste instantie ondersteun je onze project- en bouwmanagers bij de voorbereiding en begeleiding van bouwprojecten; nieuwbouw, renovatie, herbestemming en verduurzaming en andere vastgoedvraagstukken. Je groeit door naar een functie van zelfstandig adviseur. We bieden daartoe zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden.

Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau op het gebied van vastgoed. Enige relevante werkervaring is gewenst maar niet noodzakelijk; je krijgt van ons kansen genoeg om die ervaring op te doen!

Heb je interesse in deze uitdagende functie? We zien je sollicitatiebrief met CV graag tegemoet op het mailadres koens@marsaki.nl Wil je meer informatie dan kun je telefonisch contact opnemen met Walter Koens, bereikbaar via telefoonnummer 0113-273055.

Meer informatie over Marsaki vind je op de website.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Circulaire Sociale Woningbouw

Circulaire Sociale Woningbouw

Marsaki ontwikkelt samen met RWS Partner in wonen, R&B wonen en N.V. Economische Impuls Zeeland een circulaire databank binnen het Projectplan Sociale Woningbouw. De databank helpt de corporaties en samenwerkende…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken