skip to Main Content

Sloop gedateerde woningen Buzee gestart

In februari zijn we, in opdracht van Zeeuwland, gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de sloop van gedateerde woningen in de wijk Buzee.

De tuinen zijn leeg geruimd en eventueel aanwezig asbest is gesaneerd.

In de komende weken worden alle 50 woningen in fase 3 gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Fase 3 omvat de de bouw van 44 woningen, waarvan een aantal bestemd is voor de verkoop.

Na het gereedkomen van de sloopwerkzaamheden start de civieltechnisch aannemer met de aanleg van riolering en het verleggen van de kabels en leidingen afgestemd op de nieuwbouw. Marsaki verzorgt het project- en bouwmanagement voor Buzee fase 3.

Interesse in een koopwoning? Kijk dan op de site van Delta Makelaardij.

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Nieuwe Woonvoorziening Philadelphia

Nieuwe woonvoorziening Philadelphia

Aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg ontwikkelt Zeeuwland een woonvoorziening voor cliënten van Philadelphia. Bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand gaat de vier groepswoningen, met daarin acht appartementen per woning, bouwen. Daarbij wordt…

Lees meer
Videoverslag Impuls Zeeland

Videoverslag Impuls Zeeland

Onze collega Nescio Midavaine vervult een belangrijke rol binnen het ontwikkelteam van het K&I netwerk Circulair bouwen. Onlangs werd er een mooi videoverslag opgenomen in opdracht van Impuls Zeeland waarin…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken