skip to Main Content

Platform Energiek Zeeland

Woningadviesplan voor particulieren

Bevorderen duurzaamheid eigen woning

Ondersteuning door woonambassadeurs

DE VRAAG

Maak het samenstellen van een woningadviesplan voor particuliere woningbezitters eenvoudig mogelijk. In opdracht van Stichting Energiek Zeeland (bestaande uit de ZMf en Zeeuwind) zet Marsaki haar brede en regionale expertise in. We verzorgen het procesmanagement en projectmanagement.

ONZE OPLOSSING

Wij verzorgen voor Platform Energiek Zeeland het opleiden van vrijwilligers tot woningambassadeur. Na het opleiden hebben we een coördinerende rol hierover en kunnen de woningambassadeurs bij ons terecht met vragen over moeilijke situaties welke ze aantreffen bij woningen. Verder voeren wij, namens de stichting, het management over de aangesloten realisatiepartners en bewaken we de marktconformiteit van de te hanteren prijzen binnen het platform. Mede dankzij Bouwend Nederland, Techniek Nederland en andere partijen hebben we inmiddels de juiste verduurzamingsmaatregelen uitgewerkt.

HET RESULTAAT

Stichting Energiek Zeeland helpt particuliere woningeigenaren bij het verduurzamen van hun (grondgebonden) woning, resulterend in een onafhankelijk advies, waarbij de wensen en de woning van de eigenaar centraal staan. Middels platform Energiek Zeeland creëren we een uniek platform dat vraag en aanbod bij elkaar brengt én tevens de kloof tussen eigenaar en realisatiepartner verkleint, om te komen tot het uitvoeren van woningmaatregelen.

"Energie leveren, levert energie!"

...deel dit project!

DIT IS MARSAKI

Back To Top