skip to Main Content

Hollandiaplein (locatie 3),
Goes-West

Centraal gelegen nabij alle voorzieningen

610 zonnepanelen

Verwarmen met rioolwarmte

DE VRAAG

Verzorg het totale project- en bouwmanagement van een efficiënt complex met huur- en koopappartementen met een duurzame oplossing voor het verwarmingssysteem.

ONZE OPLOSSING

Marsaki heeft haar specifieke kennis van duurzame gebouwinstallaties ingezet. Middels een goede samenwerking met de gemeente en RWS partner in wonen gekomen tot het inzetten van riothermie als warmtebron. Hiermee wordt warmte uit het openbaar riool gehaald, het geen een nieuw fenomeen is in Nederland.

HET RESULTAAT

Een architectonisch mooi complex van 24 koop- en 36 huurappartementen met toepassing van duurzame innovatie en een tevreden opdrachtgever. De bouw start in het eerste kwartaal van 2017.

Voor meer informatie over de koopappartementen kunt u terecht bij Kuub Makelaars.

Het doel van het project is het realiseren van een duurzaam verwarmingsconcept dat de planeet minimaal belast. Daarnaast dient het voor minimaal 50 jaar stabiel te zijn op het gebied van duurzaamheid. Door warmte direct uit het riool te benutten is sprake van een hernieuwbare en oneindige energiebron. Het toegepaste totaal installatiesysteem, dat direct warmte uit het riool haalt en warmtepompen inzet is in combinatie met plaatselijk verwarmend warmwatertappunt en grootschalige opwek met zonnepanelen innovatief en uniek in haar soort.

...deel dit project!

"Duurzaam bouwen geeft een kik!"

DIT IS MARSAKI

Back To Top