skip to Main Content

Pedro Mol studeert af met onderzoek naar eco-wijk

Met een 8,2  rondde Pedro op woensdag 21 juni jl zijn studie af. Een prestatie om trots op te zijn!

Afstudeeropdracht Pedro Mol

Begin dit jaar verwelkomden we Pedro.

In het kader van zijn studie HBO – Delta Management kwam hij afstuderen bij Marsaki. Deze studie richt zich op gebiedsontwikkeling onder invloed van klimaatverandering en economie. Zijn interesse voor ons bedrijf was gewekt door onze ervaring in de ontwikkeling van verschillende (grote) wijken en de kennis van en ervaring met de toepassing van duurzame technieken. Dit maakte Marsaki voor hem een perfect stagebedrijf.

In de afgelopen maanden is gebleken dat wij Pedro goed hebben kunnen helpen met het beantwoorden van zijn vragen voor het onderzoek en het bieden van faciliteiten voor het afronden van zijn afstudeerproject. Op onze beurt leerde we weer van Pedro. Met zijn frisse blik en oog voor de toekomst hielp hij ons aan nieuwe inzichten.

De opdracht: Onderzoek de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een zelfvoorzienende wijk in Goes.

Meer over dit afstudeerproject leest u hier.

Pedro is het studeren nog niet moe. Hij vertrekt naar Nijmegen, waar hij zich op de Radboud Universiteit gaat richten op de studie Ruimtelijke ordening, met als specialisatie ‘klimaat en stad’.

We hebben de afgelopen maanden met plezier met hem samengewerkt en wensen hem veel succes bij het vervolg van zijn studie. We hebben er vertrouwen in dat  hem een mooie professionele toekomst staat te wachten!

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Verduurzaming Woningaanbod Zeeuwland

Verduurzaming woningaanbod Zeeuwland

Zeeuwland maakt maar liefst 14 appartementengebouwen duurzamer met zonnepanelen. Alle 350 bewoners kunnen kiezen voor een individuele set en hier wordt goed gebruik van gemaakt. In totaal worden er op…

Lees meer
Start Bouw Ravesteynplein

Start bouw Ravesteynplein

3 december startte de bouw van Ravesteynplein in Vlissingen. In verband met de coronamaatregelen werd dit feestelijke moment digitaal gevierd! Marsaki speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken