skip to Main Content

Officiële opening De Heemskerck

Woensdag 14 december 2016 vond de officiële opening plaats van appartementencomplex ‘De Heemskerck‘.  In opdracht van Emergis en RWS partner in wonen verzorgden we het totale project– en bouwmanagement .

de-heemskerck-opening-161214

De appartementen worden door RWS verhuurd aan cliënten van Emergis met de indicatie ‘zelfredzaam’. In ditzelfde plan werden 2 woningen voor de reguliere verhuur gerealiseerd.

Mede door de goede samenwerking met omwonenden, Emergis, RWS partner in Wonen, de gemeente Goes en Marsaki, is dit plan een hoogwaardige toevoeging aan de wijk ‘Goes-West‘.

De bewoners en omwonenden leven in goede harmonie samen in Goes-West. Inmiddels genieten zij sinds de zomer van 2016 van hun nieuwe onderkomen.

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Nieuwe Woonvoorziening Philadelphia

Nieuwe woonvoorziening Philadelphia

Aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg ontwikkelt Zeeuwland een woonvoorziening voor cliënten van Philadelphia. Bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand gaat de vier groepswoningen, met daarin acht appartementen per woning, bouwen. Daarbij wordt…

Lees meer
Videoverslag Impuls Zeeland

Videoverslag Impuls Zeeland

Onze collega Nescio Midavaine vervult een belangrijke rol binnen het ontwikkelteam van het K&I netwerk Circulair bouwen. Onlangs werd er een mooi videoverslag opgenomen in opdracht van Impuls Zeeland waarin…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken