skip to Main Content

Officiële opening De Heemskerck

Woensdag 14 december 2016 vond de officiële opening plaats van appartementencomplex ‘De Heemskerck‘.  In opdracht van Emergis en RWS partner in wonen verzorgden we het totale project– en bouwmanagement .

de-heemskerck-opening-161214

De appartementen worden door RWS verhuurd aan cliënten van Emergis met de indicatie ‘zelfredzaam’. In ditzelfde plan werden 2 woningen voor de reguliere verhuur gerealiseerd.

Mede door de goede samenwerking met omwonenden, Emergis, RWS partner in Wonen, de gemeente Goes en Marsaki, is dit plan een hoogwaardige toevoeging aan de wijk ‘Goes-West‘.

De bewoners en omwonenden leven in goede harmonie samen in Goes-West. Inmiddels genieten zij sinds de zomer van 2016 van hun nieuwe onderkomen.

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Verduurzaming Woningaanbod Zeeuwland

Verduurzaming woningaanbod Zeeuwland

Zeeuwland maakt maar liefst 14 appartementengebouwen duurzamer met zonnepanelen. Alle 350 bewoners kunnen kiezen voor een individuele set en hier wordt goed gebruik van gemaakt. In totaal worden er op…

Lees meer
Start Bouw Ravesteynplein

Start bouw Ravesteynplein

3 december startte de bouw van Ravesteynplein in Vlissingen. In verband met de coronamaatregelen werd dit feestelijke moment digitaal gevierd! Marsaki speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken