skip to Main Content

Officiële opening De Heemskerck

Woensdag 14 december 2016 vond de officiële opening plaats van appartementencomplex ‘De Heemskerck‘.  In opdracht van Emergis en RWS partner in wonen verzorgden we het totale project– en bouwmanagement .

de-heemskerck-opening-161214

De appartementen worden door RWS verhuurd aan cliënten van Emergis met de indicatie ‘zelfredzaam’. In ditzelfde plan werden 2 woningen voor de reguliere verhuur gerealiseerd.

Mede door de goede samenwerking met omwonenden, Emergis, RWS partner in Wonen, de gemeente Goes en Marsaki, is dit plan een hoogwaardige toevoeging aan de wijk ‘Goes-West‘.

De bewoners en omwonenden leven in goede harmonie samen in Goes-West. Inmiddels genieten zij sinds de zomer van 2016 van hun nieuwe onderkomen.

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Start Bouw Ravesteynplein

Start bouw Ravesteynplein

3 december startte de bouw van Ravesteynplein in Vlissingen. In verband met de coronamaatregelen werd dit feestelijke moment digitaal gevierd! Marsaki speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit…

Lees meer
Ellesdiekjes Bij Marsaki

Ellesdiekjes bij Marsaki

Het centrum voor levensbeschouwing, cultuur en vriendschap: 't kerkje in Ellesdiek (Ellewoutsdijk) doet, met een geschiedenis van ruim 800 jaar, er alles aan voor de inwoners een vertrouwd baken te…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken