skip to Main Content

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuw jaar, nieuwe start!
Wij hebben er zin in! Vorig jaar stond in het teken van ons 15 jarig jubileum waarbij we ‘op groen stonden’. Maar we blijven op groen. Sterker nog, we willen nog groener worden. Met frisse moed stappen we daarom 2018 in!In deze nieuwsbrief een greep uit de uitdagingen waar we dit jaar enthousiast (verder) mee aan de slag gaan. Het komende jaar houden we u graag op de hoogte van onder meer de vorderingen van onderstaande projecten

Appartementencomplex verwarmd met ijs

Dit jaar wordt een start gemaakt met de bouw van Westerschans waarvoor we in opdracht van RWS Projecten het project- en bouwmanagement verzorgen. Bijzonder aan dit project is dat een appartementencomplex wordt gerealiseerd dat volledig verwarmd wordt met ijs.
Lees hier meer over het ijsbuffersysteem.

Nul-Op-de-Meter-appartementencomplex
Op de voormalig locatie van de Keuringsdienst van Waren in Goes verrijst de komende periode ‘De Henry’ in opdracht van RWS partner in wonen. Extra bijzonder is dat dit het eerste Nul-Op-de-Meter appartementencomplex in Zeeland gaat worden en dat het voldoet aan de hoogste normen van NOM, BENG en EPV). Landelijk zijn we hierin koploper.

Quickscan duurzame nieuwbouw Ossendrecht
We adviseren Woningstichting Woensdrecht om te komen tot een duurzame, ecologische nul-op-de-meter nieuwbouw en een optimalisatie van de levensloopwoningen.
Voor een ontwikkellocatie in Ossendrecht verzorgen we in samenwerking met de gemeente Woensdrecht de mogelijkheden voor de gebiedsduurzaamheidsinnovatie. Hierbij zullen we tevens duurzame voorlichting verzorgen voor aspirant bewoners.

Herstructurering centrum Oudenbosch (religieus erfgoed)

In het centrum van Oudenbosch wordt gewerkt aan de herontwikkeling van een aantal beeldbepalende, religieuze gebouwen. Marsaki verzorgt het procesmanagement voor het samenwerkingsverband (bestaande uit de Provincie Noord-Brabant, gemeente Halderberge, Woonkwartier en Van Agtmaal).

Procesbegeleiding brede school Tholen
De gemeente Tholen en 4 basisscholen hebben Marsaki ingeschakeld voor de procesbegeleiding en het project- en bouwmanagement bij de realisatie van een nieuwe brede school in Tholen.

Quickscan energieplan VvE’s
Marsaki Vastgoedbeheer ontwikkelt een quickscan waarmee voor een VvE bepaald kan worden welke verduurzamingsmaatregelen getroffen kunnen worden. Meer hierover in de loop van het jaar.

Marsaki is met het OntwikkelingsProgramma Zuid Nederland (OP Zuid) participant in het project Sneller en Beter naar Nul op de Meter (SBNoM) en maakt gebruik van middelen uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Lees hier meer >

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Genoeg te doen het komende jaar en een hoop mooie nieuwe kansen. We gaan ervoor en worden daarin bijgestaan door een aantal nieuwe medewerkers die het team komen versterken. Nescio, Sander en Michelle stellen zich binnenkort graag aan u voor.

Nieuw kantoor voor Marsaki
Door de uitbreiding van het team groeien we uit onze jas. Ook in dat opzicht dus tijd voor iets nieuws; Er staat een verhuizing op stapel. In de tweede helft van 2018 vestigen we ons in het voormalig belastingkantoor in Goes. Daarnaast verzorgen we het beheer van dit pand in opdracht van de eigenaar.

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van Marsaki? Via deze link kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief!

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Verduurzaming Woningaanbod Zeeuwland

Verduurzaming woningaanbod Zeeuwland

Zeeuwland maakt maar liefst 14 appartementengebouwen duurzamer met zonnepanelen. Alle 350 bewoners kunnen kiezen voor een individuele set en hier wordt goed gebruik van gemaakt. In totaal worden er op…

Lees meer
Start Bouw Ravesteynplein

Start bouw Ravesteynplein

3 december startte de bouw van Ravesteynplein in Vlissingen. In verband met de coronamaatregelen werd dit feestelijke moment digitaal gevierd! Marsaki speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken