skip to Main Content

Als je een duizendpoot bent kan het lastig zijn om uit te leggen wat je als bedrijf precies doet. Kort gezegd zorgen wij ervoor dat de belangen van de klant gewaarborgd blijven in iedere fase van het bouwproces, van initiatief en ontwikkeling tot realisatie en beheer. Je hebt met verschillende belanghebbenden te maken, je moet kunnen organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden… Een goed gepland proces is hierbij de sleutel tot succes. En dat is precies waar onze expertise ligt!

Ons klantportfolio is divers, denk aan o.a. woningcorporaties, overheid, onderwijs- en zorginstellingen, de recreatieve sector en VvE’s. Ieder met hun eigen uitdagingen op het gebied van huisvesting- en vastgoedvraagstukken. Wij ondersteunen vanuit een onafhankelijke positie middels management, advies en/of beheer. Met als uiteindelijke doel om ambities waar te maken en plannen succesvol te realiseren.

Kampt u met uitdagingen op gebied van huisvesting en vastgoedvraagstukken en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, wij informeren u graag over de mogelijkheden: info@marsaki.nl of 0113 – 273055.

 

Back To Top
Close search
Zoeken