skip to Main Content

Marsaki staat op GROEN!

Het is feest bij Marsaki. Op 22 mei 2017 is het precies 15 jaar geleden dat Marsaki het levenslicht zag. 

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid en ook gekrompen. We hebben gezaaid en geoogst. We hebben successen behaald en tegenslagen overwonnen. We hebben te maken gehad met omstandigheden die ervoor zorgden dat er soms vervelende maatregelen getroffen moesten worden om een vruchtbare en levensvatbare organisatie te blijven. Door het maken van de juiste keuzes en een enorme inzet van onze medewerkers hebben we ervoor gezorgd dat er een bedrijf staat waar we met zijn allen trots op zijn. We blijven hard werken, zaaien, mesten en bewateren om onze gezondheid te behouden!

We zijn geen groentjes meer in vastgoedland. Dat wil niet zeggen dat we stilstaan. In tegendeel;
We blijven vooruit gaan!
We blijven ontdekken en ontwikkelen!
We blijven vernieuwen en verduurzamen!

Ooit begonnen ‘de Marsaci’ in ca. 500 v.Chr. met het bouwen van de eerste nederzettingen in Zuid-West Nederland. Een ondernemend en innovatief volkje dus. Niet voor niets werd op 22 mei 2002 bij de oprichting van onze onderneming de naam Marsaki gekozen.
Na de start als dochteronderneming en projectontwikkelaar van en voor woningcorporaties in Zuidwest Nederland werd al snel duidelijk dat we een veel breder dienstverlener konden zijn op het gebied van vastgoed. We zijn er trots op dat we inmiddels naast woningcorporaties ook gemeenten, zorginstellingen, scholen en particuliere ondernemers tot onze klantenkring mogen rekenen.

Ondernemend en innovatief zijn we gebleven. Onze jarenlange ervaring met èn actuele kennis over vastgoed in de regio Zuidwest Nederland zetten we graag in om onze klanten op een betrouwbare, transparante en flexibele wijze te ontzorgen. Een vernieuwende en duurzame aanpak vinden wij vanzelfsprekend vanuit onze achtergrond en maatschappelijke betrokkenheid. Duurzaamheid zit in onze genen !

Vanzelfsprekend dus:

MARSAKI STAAT OP GROEN!

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Participatie In Zeeuws Energieakkoord

Participatie in Zeeuws Energieakkoord

Samen met zo'n 25 Zeeuwse partijen participeert Marsaki in het Zeeuws Energieakkoord dat als doel heeft de particuliere woningvoorraad in 2045 volledig energieneutraal te hebben. Naast een adviserende rol in…

Lees meer
Eerste Paal De Havenpoort Geslagen

Eerste paal De Havenpoort geslagen

Dinsdag 19 juni kwamen toekomstig bewoners, gemeente Noord-Beveland, opdrachtgever Campervelden B.V., projectmanagementbureau Marsaki, Aannemingsbedrijf Fraanje en Archikon (architect en constructeur) samen om de eerste paal te slaan van De Havenpoort.

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken