skip to Main Content
Op 20 november organiseert Kenniscentrum Kusttoerisme de jaarlijkse Toeristische Ontmoetingsdag 2019, een dag dat de Zeeuwse toeristische sector elkaar ontmoet en discussieert over actuele vraagstukken. Toerisme brengt veel goeds voor Zeeland, maar wordt momenteel ook kritisch onder de loep genomen: staat de leefbaarheid onder druk, kan de natuur het nog wel aan? Tijdens het programma wordt ingegaan op verschillende domeinen van de fysieke en sociale leefomgeving, die in positieve of negatieve zin kunnen worden beïnvloed door toerisme.
 
Voor het thema ‘milieu’ is onze collega Nescio Midavaine (Projectmanager Innovatie & Duurzaamheid) gevraagd als spreker. Aan de hand van de casus ‘Eilandhuis’ zal hij dieper ingaan op de vierde pijler uit het 2030 perspectief: Verduurzaming. U bent uitgenodigd om zijn presentatie bij te wonen, iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie en aanmelden kijk op: www.kenniscentrumtoerisme.nl/nl/tod2019
 
Geen mogelijkheid om de presentatie bij te wonen, maar toch interesse in de casus ‘het Eilandhuis’ of verduurzaming? Neem dan rechtstreeks contact op met Nescio via midavaine@marsaki.nl.
Back To Top
Close search
Zoeken