skip to Main Content

Leo Hollemans 12,5 jaar in dienst bij Marsaki

Het is 1 mei 2006 als hij komt binnenwandelen bij Marsaki. Leo Hollemans!

Na jaren met zijn neus in de kasboeken te hebben gezeten bij Stadlander (voorheen Castria Wonen) heeft hij behoefte aan iets nieuws. Dat vindt hij in het dynamische groeiende bedrijf Marsaki waar hij als controller aan de slag gaat.

Leo neemt in 2015 samen met Ruud de Baar en Walter Koens de aandelen van Marsaki over en wordt daarmee mede-eigenaar van de organisatie. Een nieuwe rol die hem prima ligt. Een prachtige uitdaging; naast ‘de cijfers’ neemt hij nu ook personeelszaken en het management van de afdeling VvE- en vastgoedbeheer voor zijn rekening.

Dat je als mede-eigenaar soms ook hele lastige beslissingen moet nemen ondervindt hij wanneer hij met pijn in zijn hart constateert dat afscheid genomen moet worden van een aantal collega’s om het voortbestaan van het bedrijf te garanderen. “Ik heb in die tijd heel wat slapeloze nachten gehad. Het viel me zwaar ze te moeten laten gaan.”, zo vertelt hij.

Omdat met minder personeel minder ruimte nodig is volgt een verhuizing naar een kleinere locatie. De draad wordt opgepakt en Marsaki begint na verloop van tijd weer te groeien.

“Als er iets is dat Marsaki kenmerkt, dan is het wel de dynamiek, de samenwerking en de collegialiteit van de Sjakies. Het is me een waar genoegen aan het roer te staan van deze club!”.

Leo vertelt zichtbaar trots dat hij heel blij is met zijn collega’s. “Als er iets is dat Marsaki kenmerkt, dan is het wel de dynamiek, de samenwerking en de collegialiteit van de Sjakies (zoals de medewerkers van Marsaki wel eens gekscherend worden genoemd). Het is me een waar genoegen aan het roer te staan van deze club!”.

“Daarnaast ben ik onze opdrachtgevers erg dankbaar voor de kansen die ze Marsaki gunnen, waardoor we kunnen blijven ontwikkelen en innoveren! Dat zegt wel iets over het vertrouwen dat zij in Marsaki hebben.”

Met heel veel plezier kijkt Leo  terug op het 15 jarig jubileum van Marsaki dat in 2017 werd gevierd. “Heel veel mensen hebben op verschillende manieren hun waardering uitgesproken over de afgelopen 15 jaar. Het was super dat ze ook in grote getalen het feestje met ons mee vierden. En als je dan als directie na een gezellig personeelsweekend ook nog eens een prachtig geschenk ontvangt uit handen van ‘jouw’ personeel…. Ja, dan moet je toch wel even slikken!”

Inmiddels is het dus 12,5 jaar geleden dat Leo een ‘Sjaakie’ werd. En hij is nog niet van plan daar mee op te houden.  “Er liggen nog allerlei uitdagingen voor ons op het gebied van bijvoorbeeld duurzaam ondernemen, innovatie en advies. Maar ook het verder ontwikkelen, verbouwen en later verhuren van De Koploper (waar het bedrijf sinds een paar weken gevestigd is) is een prachtige kans. Hoe gaaf zou het zijn als ik bij mijn 25 jarig jubileum kan zeggen dat ik werk vanuit het vitaalste en meest innovatieve ondernemerscentrum van Zeeland.”

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Verduurzaming Woningaanbod Zeeuwland

Verduurzaming woningaanbod Zeeuwland

Zeeuwland maakt maar liefst 14 appartementengebouwen duurzamer met zonnepanelen. Alle 350 bewoners kunnen kiezen voor een individuele set en hier wordt goed gebruik van gemaakt. In totaal worden er op…

Lees meer
Start Bouw Ravesteynplein

Start bouw Ravesteynplein

3 december startte de bouw van Ravesteynplein in Vlissingen. In verband met de coronamaatregelen werd dit feestelijke moment digitaal gevierd! Marsaki speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken