skip to Main Content

Jubileumjaar afgesloten

In het kader van ons 15-jarig jubileum staat alles dit jaar in het teken van duurzaamheid. Donderdag 14 september jl. vierden we een feestje waarbij veel van onze relaties aanwezig waren. 

Marsaki elementen_bewerkt-1

Een feestje waarbij alle elementen van de natuur vertegenwoordigd waren;  WATER dat maar met bakken uit de hemel bleef komen. Maar dat zorgde voor een gezellige sfeer in de tent. Een spreker die als een wervelWIND zijn visie op een duurzame toekomst met ons deelde. VUURkorven die ons probeerden wat warmte te geven en AARDE, de grond, waar we met beide (natte)voeten op stonden om te genieten van heerlijke Zeeuwse en duurzame hapjes en drankjes.

We zijn onze gasten dankbaar dat zij de extreme weersomstandigheden hebben willen trotseren om op ons feestje te kunnen komen.

Vrijdag 15 september sluiten we ons jubileumjaar af met een barbecue voor alle personeelsleden en hun gezinnen.

We kijken terug op een bijzonder jaar, waarin met plezier wederom gewerkt is aan een duurzame toekomst. Hoewel de festiviteiten voorbij zijn blijft ons motto bestaan.

Marsaki staat op groen! Nu en in de toekomst!

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Nieuwe Woonvoorziening Philadelphia

Nieuwe woonvoorziening Philadelphia

Aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg ontwikkelt Zeeuwland een woonvoorziening voor cliënten van Philadelphia. Bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand gaat de vier groepswoningen, met daarin acht appartementen per woning, bouwen. Daarbij wordt…

Lees meer
Videoverslag Impuls Zeeland

Videoverslag Impuls Zeeland

Onze collega Nescio Midavaine vervult een belangrijke rol binnen het ontwikkelteam van het K&I netwerk Circulair bouwen. Onlangs werd er een mooi videoverslag opgenomen in opdracht van Impuls Zeeland waarin…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken