Hoogste punt NOM-woningen Arnemuiden bereikt

Op 4 september jl. plaatste wethouder C. Dekker van de gemeente Middelburg het laatste stuk in de gevel van de acht woningen in het nieuwbouwproject Hazenburg II. Hiermee werd officieel het hoogste punt bereikt. De vlag kon in top!

Foto's Hazenburg hoogste punt 170904 (20)

In opdracht van Woningbouwvereniging Arnemuiden verzorgt Marsaki het project- en bouwmanagement bij de realisatie van 2 x 4 rijwoningen aan de Kotter in Arnemuiden. De woningen worden volgens het Nul op de Meter principe gebouwd.

In navolging van de NOM-projecten Nimmerdor in Grijpskerke, Frambozenstraat en Maneco in Goes en de NOM-renovatie in Wemeldinge en Biezelinge waarbij Marsaki eerder verantwoordelijk was voor het management, brengen we onze opgedane kennis en ervaring in praktijk in Arnemuiden. Daarmee zijn ook voor de gemeente Middelburg de eerste Nul-op-de Meter Woningen een feit.

Het Nul Op de Meter principe houdt in dat de woningen zijn uitgevoerd met optimale luchtdichting, zware isolatiepakketten en een installatie die afhankelijk van het verbruik van de bewoners zichzelf volledig van energie kan voorzien. De realisatie van deze levensloopbestendige, gasloze woningen wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Middelburg. Architecten Alliantie uit Goes verzorgde het ontwerp van de woningen en aannemingsbedrijf Fraanje neemt de uitvoering voor haar rekening.

                                                             

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Sponsor Obstaclerun 2 September 2017

Sponsor Obstaclerun 2 september 2017

Op zaterdag 2 september 2017 organiseert Stichting Jayden in samenwerking met Fitland Goes voor de 4e keer de Zeeuwse Obstaclerun in Goes. Marsaki is één van de hoofdsponsoren. Ook fysiek…

Lees meer
Klaar Voor De Toekomst

Klaar voor de toekomst

Samen met een aantal woningcorporaties is Marsaki op dit moment een koploper in de energietransitie. We hebben dan ook ervaring met het toepassen van duurzame technologieën om energie te besparen,…

Lees meer

DIT IS MARSAKI