skip to Main Content

Ons bedrijf is ontstaan in de periode dat corporaties meer aan projectontwikkeling gingen doen. In 2002 besloten corporaties Basco (nu L’Escaut), Castria Wonen (nu Stadlander) en de RWS om hiervoor één gemeenschappelijke organisatie op te richten, onder de naam Marsaki. De naam verwijst naar het volk ‘Marsaçi’, dat zich in de Romeinse tijd als een van de eerste volksstammen in de regio Zeeland vestigde.

Het succes bleef niet onopgemerkt, ook corporaties Clavis, Woonburg en Zeeuwland haakten aan. Er ontstond een bijzondere situatie, Marsaki werd een BV met zes aandeelhouders die tevens klant waren. Omdat er voldoende vraag was besloten we onze markt uit te breiden: van projectontwikkelaar naar allround dienstverlener op het gebied van vastgoed.

Dankzij onze jarenlange ervaring met en kennis over vastgoed zijn wij inmiddels uitgegroeid tot dé expert van Zuidwest-Nederland op het gebied van management, advies en beheer in de vastgoedsector.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, wij informeren u graag over de mogelijkheden: info@marsaki.nl of 0113 – 27 30 55.

Back To Top
Close search
Zoeken