ONZE PROFESSIONALS

Om toonaangevend te kunnen zijn binnen de vastgoedmarkt in Zeeland en West-Brabant en koploper te blijven op het gebied van duurzaamheid en innovatie, halen projectmanagers Olaf Cornelius, Patrick Harting, Dennis Bommeljé en Michèle Agerbeek iedere dag het maximale uit hun dynamische opdrachten. “Op onze kennis en ervaring kunt u bouwen!”

Olaf CorneliusOlaf Cornelius Swap
Patrick HartingPatrick Harting Swap
Dennis BommeljeDennis Bommelje Swap
Michèle Agerbeek (projectmanager)Michèle Agerbeek (projectmanager) Swap2

Meer dan alleen het stapelen van stenen, bouwen projectmanagers Bart VerschureMartin van der Haven en projectmedewerker Davy Commelin met de inzet van hun specifieke talent aan verbluffende resultaten voor onze klanten.

Bart VerschureBart Verschure Swap
Martin Van Der HaveMartin Van Der Haven Swap

We realiseren de bouw van vastgoed en creëren ruimte; voor uw wensen en voor uw ambities.

Davy CommelinDavy Commelin Swap

Marsaki ontwikkelt projecten en diensten die een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. “Dat geeft energie.” Algemeen directeur Ruud de Baar, controller Leo Hollemans en projectmanager Walter Koens zijn de aandeelhouders van Marsaki.  “We werken met het hele team nauw samen om onze ambities en die van onze klanten te realiseren. Klanten ontzorgen is daarbij vanzelfsprekend.”

Samenwerken, al onze krachten bundelen. Zo maken we het verschil.

Directie – Leo Hollemans (controller), Walter Koens (projectmanager), Ruud De Baar (algemeen Directeur)2Directie – Leo Hollemans (controller), Walter Koens (projectmanager), Ruud De Baar (algemeen Directeur) Swap

De ondersteuning wordt verzorgd door Mirjam Dingemanse (directiesecretaresse), Melisa Mulder (projectsecretaresse),  Ingrid Rijk  (financiële administratie) en Francis van Hemert (PR/communicatie).  “Deze spinnen in het web zorgen dat iedereen binnen de organisatie zijn of haar werk zo optimaal mogelijk kan uitvoeren.” 

Mirjam Dingemanse DirectiesecretaresseMirjam Dingemanse Swap
Melisa MulderMelisa Mulder Swap
Ingrid TeamIngrid Rijk Swap
Francis TeamFrancis Swap

Het soepel laten verlopen van de uitvoeringstrajecten is de verantwoordelijkheid van de bouwmanagers Remco Brand, Wilbert KusseRob Sanderse en Martin Meertens.

Remco BrandRemco Brand Swap
Wilbert KusseWilbert Kusse Swap
Rob SanderseRob Sanderse Swap
Martin Meertens2Martin Meertens Swap

Onze drive? Een goed eindresultaat voor àlle betrokken partijen!

De verantwoordelijkheid en uitvoering van een groot aantal vastgoedbeheerportefeuilles ligt bij Mirjam Kieboom (VvE-beheerder), Jaap van Veggel (Manager Vastgoedbeheer, tevens VvE-beheerder), Cieska Roskam (VvE-beheerder) en Helpdeskmedewerker Jane Marijs. Zij hebben het beheer van ruim 70 VvE’s onder hun hoede.

Mirjam KieboomMirjam Kieboom Swap
Jaap Van VeggelJaap Van Veggel Swap
Cieska Roskam2Cieska Roskam Swap
Jane MarijsJane Marijs Swap
Erik BauerErik Bauer Swap
Marc BuuronMarc Buuton Swap
Leo KoddeLeo Kodde Swap

Opzichters Erik Bauer, Leo Kodde en Marc Buuron bewaken de kwaliteit tijdens de uitvoering van de projecten. “Onze grootste uitdaging is keer op keer het bouwproject binnen de deadline naar ieders tevredenheid opleveren.”

Wilt u kennismaken of van gedachten wisselen met één van onze professionals? Neem gerust contact op via 0113-273055

Meer zien van ons team? Klik hier!

DIT IS MARSAKI