skip to Main Content

ONZE PROFESSIONALS

Om toonaangevend te kunnen zijn binnen de vastgoedmarkt in Zeeland en West-Brabant en koploper te blijven op het gebied van duurzaamheid en innovatie, halen Nescio Midavaine, Patrick Harting, Dennis Bommeljé, Michèle Agerbeek en Bas Rooze iedere dag het maximale uit hun dynamische opdrachten. “Op onze kennis en ervaring kunt u bouwen!”

We realiseren de bouw

van vastgoed en creëren 

ruimte;

voor wensen en ambities.

Erik Bauer, Sander de Lange en Leo Kodde bewaken de kwaliteit tijdens de uitvoering van de projecten. “Onze grootste uitdaging is keer op keer het bouwproject binnen de deadline naar ieders tevredenheid opleveren.” Complexe uitvoeringsprojecten zijn een koud kunstje voor deze kanjers.

Samenwerken, al onze krachten bundelen. Zo maken we het verschil.

Marsaki ontwikkelt projecten en diensten die een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. “Dat geeft energie.” Ruud de BaarLeo Hollemans en Walter Koens zijn de aandeelhouders (en tevens verantwoordelijk voor het management) van Marsaki.  “We werken met het hele team nauw samen om onze ambities en die van onze klanten te realiseren. Klanten ontzorgen is daarbij vanzelfsprekend.”

De ondersteuning van het management en voor de projecten wordt verzorgd door Mirjam Dingemanse en Melisa Mulder. Ingrid Rijk verzorgt de administratie en Saskia van den Berg is verantwoordelijk voor de PR en communicatie.  “Deze spinnen in het web zorgen dat iedereen binnen de organisatie zijn of haar werk zo optimaal mogelijk kan uitvoeren.” 

Het soepel laten verlopen van de uitvoeringstrajecten is de verantwoordelijkheid van Remco Brand, Wilbert KusseRob Sanderse en Martin Meertens.

Onze drive? Een goed eindresultaat voor àlle betrokken partijen!

De verantwoordelijkheid en uitvoering van een groot aantal vastgoedbeheerportefeuilles ligt bij Michelle BijkerkJaap van Veggel, Cieska Roskam. Zij worden daarbij ondersteund door Tess Reijnierse. Samen hebben het beheer van ruim 86 VvE’s onder hun hoede.

Meer dan alleen met het stapelen van stenen, bouwen Bianca van LeurMartin van der HavenDavy Commelin en Pauline Smit met de inzet van hun specifieke talent aan verbluffende resultaten voor onze klanten.

Wilt u kennismaken of van gedachten wisselen met één van onze professionals? Neem gerust contact op via 0113-273055

Meer zien van ons team? Klik hier!

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken