skip to Main Content

ONZE PROFESSIONALS

Om toonaangevend te kunnen zijn binnen de vastgoedmarkt in Zeeland en West-Brabant en koploper te blijven op het gebied van duurzaamheid en innovatie, halen projectmanagers Nescio Midavaine, Patrick Harting, Dennis Bommeljé en Michèle Agerbeek iedere dag het maximale uit hun dynamische opdrachten. “Op onze kennis en ervaring kunt u bouwen!”

Meer dan alleen het stapelen van stenen, bouwen projectmanager Martin van der Haven en projectmedewerkers Davy Commelin en Pauline Smit met de inzet van hun specifieke talent aan verbluffende resultaten voor onze klanten.

We realiseren de bouw van vastgoed en creëren ruimte; voor uw wensen en uw ambities.

Marsaki ontwikkelt projecten en diensten die een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. “Dat geeft energie.” Algemeen directeur Ruud de Baar, controller Leo Hollemans en projectmanager Walter Koens zijn de aandeelhouders van Marsaki.  “We werken met het hele team nauw samen om onze ambities en die van onze klanten te realiseren. Klanten ontzorgen is daarbij vanzelfsprekend.”

Samenwerken, al onze krachten bundelen. Zo maken we het verschil.

De ondersteuning wordt verzorgd door Mirjam Dingemanse (directiesecretaresse), Melisa Mulder (projectsecretaresse),  Ingrid Rijk  (financiële administratie) en Francis van Hemert (PR/communicatie).  “Deze spinnen in het web zorgen dat iedereen binnen de organisatie zijn of haar werk zo optimaal mogelijk kan uitvoeren.” 

Het soepel laten verlopen van de uitvoeringstrajecten is de verantwoordelijkheid van de bouwmanagers Remco Brand, Wilbert KusseRob Sanderse en Martin Meertens.

Onze drive? Een goed eindresultaat voor àlle betrokken partijen!

De verantwoordelijkheid en uitvoering van een groot aantal vastgoedbeheerportefeuilles ligt bij Michelle Bijkerk (VvE-beheerder), Jaap van Veggel (Manager Vastgoedbeheer, tevens VvE-beheerder), Cieska Roskam (VvE-beheerder) en Tess Reijnierse (Helpdeskmedewerkster). Zij hebben het beheer van ruim 86 VvE’s onder hun hoede.

Opzichters Erik Bauer, Sander de Lange en Leo Kodde bewaken de kwaliteit tijdens de uitvoering van de projecten. “Onze grootste uitdaging is keer op keer het bouwproject binnen de deadline naar ieders tevredenheid opleveren.” Complexe uitvoeringsprojecten zijn een koud kunstje voor bouwmanager Sam van der Hooft. 

Wilt u kennismaken of van gedachten wisselen met één van onze professionals? Neem gerust contact op via 0113-273055

Meer zien van ons team? Klik hier!

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken