skip to Main Content

Gezocht: Wooncorporaties met een uitdaging!

Woningcorporaties hebben de ambitie om al hun huizen voor 2050 CO2-neutraal te maken. Een mooie ambitie maar tegelijkertijd een enorme uitdaging. Er zullen heel veel inspanningen moeten worden geleverd om de resultaten uit het Energieakkoord te behalen. Grote investeringen, wetgeving (EPV), nieuwe duurzame technologieën, de routekaart… Één ding is duidelijk: verduurzamen doe je niet alleen. Door kennis te delen maken we er een gezamenlijke opgave van, zo hoeft niet iedere corporatie opnieuw het wiel uit te vinden. En dat is precies de reden dat wij op donderdag 24 oktober 2019 een kennissessie organiseren rondom het thema energietransitie, éxclusief voor woningcorporaties.

Tijdens de kennissessie komen diverse sprekers aan bod en laten we aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat de mogelijkheden zijn om sneller en vooral eenvoudiger de energietransitie te realiseren. Uiteraard krijgt u ook uitgebreid de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Staat uw woningcorporatie ook voor de uitdaging van de energietransitie? Heeft u brandende vragen en wilt u meer inzicht in de mogelijkheden?

Kom dan naar de Kennissessie ‘Energietransitie voor woningcorporaties’ op donderdag 24 oktober in Bergen op Zoom! Deelname is gratis, inclusief heerlijke lunch. Aanmelden (uitsluitend voor woningcorporaties) kan via onderstaande knop:

 

Back To Top
Close search
Zoeken