skip to Main Content

(L)Essen vanuit een biobased en circulair project

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Ondertussen bouwen wij nog volop aan het Eilandhuisje. Volgend jaar delen we de (l)essen graag met het binnenhof. Voor nu hebben we alvast doorgerekend hoeveel onder andere het essen, grenen en vurenhout aan CO2 in een tiny house compenseert. Het resultaat is verbluffend. Ter vergelijking: hiermee kunnen twee huishoudens een jaar lang voorzien worden van elektriciteit, of ruim 22.000 autokilometers gereden worden! Voor meer informatie over de doorberekening, bekijk het certificaat uitgegeven door Centrum Hout. Klik hier om het certificaat te bekijken.

Meer informatie over het Eilandhuisje? Neem gerust contact op met onze collega Nescio, hij kan je er alles over vertellen. Hij is bereikbaar via midavaine@marsaki.nl 

Back To Top
Close search
Zoeken