skip to Main Content

VASTGOEDADVIES

Er komt een moment dat uw vastgoed het einde van haar technische, economische of functionele levensduur bereikt. Op dat moment moet u keuzes maken; ga ik het vastgoed renoveren of herbestemmen, wellicht verkopen of vervangen door nieuwbouw? Bij het maken van deze keuzes, is Marsaki de aangewezen adviseur. Op basis van goed doordachte methodieken kunt u die keuzes weloverwogen maken.

Draagt uw vastgoed bij aan de strategische doelstellingen van uw organisatie? Op welke wijze kunt u met uw vastgoedportefeuille inspelen op ontwikkelingen in de markt en de samenleving? Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden, is een doordachte visie nodig die wordt vertaald in uw vastgoedstrategie. Marsaki kan u adviseren en begeleiden bij het opstellen van die strategie.

Op basis van uw vastgoedstrategie of een concrete casus vertalen de professionals van Marsaki uw eisen en wensen met betrekking tot nieuwbouw, renovatie of vastgoedherstructurering in een concreet programma. Het definiëren van heldere en meetbare randvoorwaarden vooraf voorkomt verrassingen tijdens de ontwikkeling en realisatie van de plannen.

OPGELOST MET VASTGOEDADVIES

IN DE PRAKTIJK

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken