skip to Main Content

De toekomst begint vandaag

Sinds 2002 kan al worden gerekend op onze professionals als het gaat om vraagstukken rondom duurzaam bouwen, grondexploitaties, aanbestedingen, haalbaarheidsonderzoeken, exploitatiekostenbeheer, VvE- en vastgoedbeheer en herstructurering. Al 15 jaar in ontwikkeling, en we staan zeker niet stil! Sterker nog: we geven zeer gemotiveerd een duurzaam vervolg aan het avontuur waar we 15 jaar geleden aan begonnen zijn.

In deel 1 en deel 2 van ons drieluik blikten we terug op de afgelopen jaren en stonden we stil bij actuele projecten. In dit laatste deel nemen wij u mee in onze visie op de toekomst.

De toekomst begint vandaag. Vandaag, want dat is de eerste dag van de rest van het leven. De rest van het leven dat we graag zo gezond, prettig en leefbaar mogelijk willen laten verlopen. Marsaki neemt dat principe bijzonder serieus en vanuit dat oogpunt richten we ons meer en meer op duurzame projecten waarbij veelal innovatieve (technische) methoden worden toegepast.

 

 

 

 

 

Binnenkort wordt in Steenbergen ‘De Olmentuin’ gerealiseerd. Na de haalbaarheidsstudie en het vastgoedadvies van Marsaki verrijst deze duurzame, energie-neutrale wijk tussen het groen. Alle nodige voorzieningen op het gebied van onder andere zorg, winkelen en cultuur zijn hier binnen handbereik. In deze wijk komt alles samen. Alles waar Marsaki voor staat; milieuvriendelijk bouwen en wonen, sociale en maatschappelijke betrokkenheid en toekomst!

We genieten van dit soort projecten en hopen er steeds meer te kunnen ondersteunen met de ruime kennis en ervaring die we inmiddels hebben opgedaan op dit gebied. Bekijk hier ons portfolio

Projectmanager en duurzaamheidsspecialist Patrick Harting:
“Dat het klimaat verandert was tijdens ons jubileumfeest goed te merken. De regen viel met bakken uit de hemel.
De klimaatverandering is bij Marsaki al jaren punt van aandacht. Met duurzame en innovatieve oplossingen dragen we ons steentje bij om de gevolgen voor het milieu te beperken. Al in 2007 realiseerden wij als één van de eersten in Nederland, samen met de Zeeuwse milieufederatie en een gemotiveerde opdrachtgever de eerste CO2-neutrale straat van Nederland. (later werd de kreetNOM, Nul-Op-de-Meter, bedacht). De woningen in deze straat zijn voorzien van een dikke isolatie’jas’ met een hoge luchtdichtheid. Daarmee voldoen ze nu al aan BENG-norm (Bijna energie neutraal gebouwd).
Ook vandaag de dag is onze missie opdrachtgevers inspireren te bouwen aan en voor de toekomst. We blijven nadenken over methoden die in de toekomst nog steeds vernieuwend zijn.” 

 

 

Tijdens ons jubileumfeest ging oud-schaatser Ben van der Burg  op 14 september jl. in op trends als NOM, circulair bouwen, EPV, gasloos en BENG, door op een andere manier te kijken naar en te denken over vastgoed in de toekomst. Ben heeft ons enthousiasme nog meer aangewakkerd. Wij gaan er in ieder geval voor. De toekomst ziet er groen uit en bij de viering van ons 25-jarig bestaan hopen we met trots te mogen zeggen dat Marsaki daar mede aan heeft bijgedragen.

Klik hier voor meer foto’s van het jubileumfeest

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Verduurzaming Woningaanbod Zeeuwland

Verduurzaming woningaanbod Zeeuwland

Zeeuwland maakt maar liefst 14 appartementengebouwen duurzamer met zonnepanelen. Alle 350 bewoners kunnen kiezen voor een individuele set en hier wordt goed gebruik van gemaakt. In totaal worden er op…

Lees meer
Start Bouw Ravesteynplein

Start bouw Ravesteynplein

3 december startte de bouw van Ravesteynplein in Vlissingen. In verband met de coronamaatregelen werd dit feestelijke moment digitaal gevierd! Marsaki speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken