skip to Main Content

Marsaki koploper bij De Koploper

De Koploper zoekt ondernemende vooroplopers. Marsaki mag zich daartoe rekenen als eerste huurder van een kantoor in het gebouw dat het kloppend centrum wordt van circulair ondernemen!

Het was de afgelopen periode flink zweten bij Marsaki. En dat had niet alleen te maken met de temperaturen!

De verhuizing komt met rasse schreden dichterbij en daarom zetten we ook de komende weken een stapje extra om alles gereed te maken. Met een schone lei gaan we van start in ons kantoor in De Koploper. De papiercontainers kunnen de stroom papier bijna niet aan en de servers draaien overuren om de gedigitaliseerde documenten te verwerken.

Kritisch wordt gekeken wat mee verhuist want met name op het gebied van kastruimte moeten we heel wat inleveren. Dat is niet erg, want dat betekent dat overbodige ballast wordt opgeruimd en dat wat ècht nodig is voorhanden is.

Vooruitlopend op het principe van De Koploper: Kennis en ervaring is voorhanden en kan eenvoudig worden gedeeld en eventuele extra’s zijn beschikbaar indien gewenst.

We lopen dus in meerdere opzichten voorop; op kop!

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Nieuwe Woonvoorziening Philadelphia

Nieuwe woonvoorziening Philadelphia

Aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg ontwikkelt Zeeuwland een woonvoorziening voor cliënten van Philadelphia. Bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand gaat de vier groepswoningen, met daarin acht appartementen per woning, bouwen. Daarbij wordt…

Lees meer
Videoverslag Impuls Zeeland

Videoverslag Impuls Zeeland

Onze collega Nescio Midavaine vervult een belangrijke rol binnen het ontwikkelteam van het K&I netwerk Circulair bouwen. Onlangs werd er een mooi videoverslag opgenomen in opdracht van Impuls Zeeland waarin…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken