skip to Main Content

De Koploper, een vernieuwend kantoorconcept

Het voormalig belastingkantoor in Goes ondergaat in de komende periode een transformatie. 

We hebben de ambitie om van dit gebouw in opdracht van de investeerders een levendig en inspirerend verzamelgebouw voor ondernemers te creëren vol praktische voorzieningen. Een gebouw waarin je kunt huren wat je werkelijk nodig hebt, waarin ondernemers elkaars talenten en vaardigheden benutten en waar een toffe gezamenlijke ruimte is om te lunchen, vergaderen en ontmoeten.

Koploper voorzijde resize

Marsaki betrekt in de loop van dit jaar haar nieuwe werkplek.

Wij zijn vanaf november 2018 te vinden aan het Stationsplein in Goes. Het kantoorgebouw dat zich op een prominente plek in Goes bevindt draagt vanaf heden de naam ‘De Koploper’.

Naast Marsaki is er voor zowel kleine als grote ondernemers voldoende ruimte om zich (tijdelijk of permanent) te huisvesten in De Koploper: Een compleet nieuw kantoorconcept dat (flexibele) werkplekken en kantoren biedt van 18-600 m2.

De komende periode zal het pand een ware transformatie ondergaan om het geschikt te maken voor de verhuur en om faciliteiten van hoog niveau aan te kunnen bieden. Voordat we onze intrek kunnen nemen wordt het gebouw gereed gemaakt om naast Marsaki nog meer ondernemers te huisvesten.

Het bouw- en projectmanagement is in onze handen. Daarnaast nemen we de exploitatie van het pand voor onze rekening.

Wil je meer weten over De Koploper of heb je interesse in het huren van een ruimte binnen dit pand? Kijk op de website van ‘De Koploper‘.

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Leo 12,5 Jaar In Dienst

Leo 12,5 jaar in dienst

Het is 1 mei 2006 als hij komt binnenwandelen bij Marsaki. Leo Hollemans! Na jaren met zijn neus in de kasboeken te hebben gezeten bij Stadlander (voorheen Castria Wonen) heeft…

Lees meer
Marsaki Koploper Bij De Koploper

Marsaki koploper bij De Koploper

De Koploper zoekt ondernemende vooroplopers. Marsaki mag zich daartoe rekenen als eerste huurder van een kantoor in het gebouw dat het kloppend centrum wordt van circulair ondernemen!

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken