Bouwkundig talent gezocht!

Ben jij het bouwkundig talent dat ons team komt versterken?

Marsaki is een full-service projectmanagementbureau dat opdrachtgevers in alle levensfasen van vastgoed bijstaat. Wij ontwikkelen en begeleiden vastgoedplannen, adviseren over vastgoedzaken en verzorgen vastgoedbeheer. We werken met 26 collega’s vanuit ons kantoor in Goes.

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig medewerker die de ambitie en het talent heeft om carrière te maken binnen onze organisatie.

In eerste instantie ondersteun je onze project- en bouwmanagers bij de voorbereiding en begeleiding van bouwprojecten; nieuwbouw, renovatie, herbestemming en verduurzaming en andere vastgoedvraagstukken. Je groeit door naar een functie van zelfstandig (bouwkundig) adviseur. We bieden daartoe zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden.

Je hebt een bouwkundige opleiding op HBO-niveau. Enige relevante werkervaring is gewenst maar niet noodzakelijk; je krijgt van ons kansen genoeg om die ervaring op te doen!

Heb je interesse in deze uitdagende functie? We zien je sollicitatiebrief met CV graag tegemoet op het mailadres koens@marsaki.nl  Wil je meer informatie dan kun je telefonisch contact opnemen met Walter Koens, bereikbaar via telefoonnummer 0113-273055.

Meer informatie over Marsaki vind je op onze website: www.marsaki.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

DIT IS MARSAKI