skip to Main Content

Bouw Arendskwartier gestart

Over het bouwterrein vloog een imposante steenarend richting de genodigden.

Martin van der Haven (projectmanager) opende de bijeenkomst met een praatje over de historie van dit project en informatie over de voortgang. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om de eigenaren te laten weten dat de woningen van het type A naar verwachting in maart 2018 worden opgeleverd.

Wethouder Alssema van de gemeente Goes nam het woord over en feliciteerde RWS Projecten, Marsaki en De Nijs Soffers bouwgroep met dit project. Hij vertelde trots te zijn op de groeiende kernen van Goes, waaronder ‘s-Heer Arendskerke. Na zijn toespraak was het de beurt aan de valkenier, Ruben van Maaren, om de hoofdrolspeler van deze middag aan de gasten voor te stellen.

 

 

 

 

Ruben had een steenarend meegenomen, want hoe kun je beter de start van de bouw van het Arendskwartier inluiden dan met een arend. De arend werd op de bouwlocatie gebracht en vloog de sleutel naar de gasten. Hij maakte het nog even spannend….. toen de wethouder de sleutels van de arend wilde overnemen, vloog hij met de sleutels over de hoofden van de gasten rechtsomkeert en nam plaats op een lantaarnpaal. Door de harde en draaiende wind was de vogel wat van slag. Er moest zelfs een extra verwennerij in de vorm van een dode duif aan te pas komen om hem uiteindelijk te krijgen waar hij zijn moest. Maar het wachten werd beloond. De wethouder kon de sleutel overnemen en overhandigen aan de heer Nieuwersteeg en mevrouw De Wilde , die als eerste een woning in dit project hebben aangekocht.

Ruben had ook nog een Amerikaanse Zeearend meegenomen. Aansluitend aan het officiële gedeelte was er voor de toekomstig bewoners gelegenheid om met deze indrukwekkende vogel op de foto te gaan. Ondertussen was er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, informeel kennis te maken met de overige nieuwe bewoners.

Meer weten over het Arendskwartier? Klik hier!

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Verduurzaming Woningaanbod Zeeuwland

Verduurzaming woningaanbod Zeeuwland

Zeeuwland maakt maar liefst 14 appartementengebouwen duurzamer met zonnepanelen. Alle 350 bewoners kunnen kiezen voor een individuele set en hier wordt goed gebruik van gemaakt. In totaal worden er op…

Lees meer
Start Bouw Ravesteynplein

Start bouw Ravesteynplein

3 december startte de bouw van Ravesteynplein in Vlissingen. In verband met de coronamaatregelen werd dit feestelijke moment digitaal gevierd! Marsaki speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken