skip to Main Content

Alle woningen Ganzeveste verkocht!

Op 27 januari 2016 werd de eerste paal geslagen van het plan Ganzeveste. Inmiddels zijn alle woningen gebouwd, en verkocht!

ganzeveste-verkocht

Nieuwbouwplan Ganzeveste vormt een nieuw stukje woongenot in de groene wijk Noordhoek. Op deze locatie zijn bijzondere vrijstaand geschakelde woningen en twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.
Zowel de vrijstaand geschakelde woningen als de twee-onder-één-kapwoningen zijn uitgevoerd in 3 bouwlagen. De woningen zijn ruim van opzet en standaard al bijzonder compleet uitgevoerd. Door tal van optionele mogelijkheden zijn de woningen op verschillende manieren uitgevoerd.  Zo kon bijvoorbeeld worden gekozen voor een levensloopbestendige uitvoering met het complete woonprogramma op de begane grond.

Marsaki verzorgde het project- en bouwmanangement. De verkoop was in handen van Makelaardij Westeinde.

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Verduurzaming Woningaanbod Zeeuwland

Verduurzaming woningaanbod Zeeuwland

Zeeuwland maakt maar liefst 14 appartementengebouwen duurzamer met zonnepanelen. Alle 350 bewoners kunnen kiezen voor een individuele set en hier wordt goed gebruik van gemaakt. In totaal worden er op…

Lees meer
Start Bouw Ravesteynplein

Start bouw Ravesteynplein

3 december startte de bouw van Ravesteynplein in Vlissingen. In verband met de coronamaatregelen werd dit feestelijke moment digitaal gevierd! Marsaki speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken