skip to Main Content

Alle woningen Ganzeveste verkocht!

Op 27 januari 2016 werd de eerste paal geslagen van het plan Ganzeveste. Inmiddels zijn alle woningen gebouwd, en verkocht!

ganzeveste-verkocht

Nieuwbouwplan Ganzeveste vormt een nieuw stukje woongenot in de groene wijk Noordhoek. Op deze locatie zijn bijzondere vrijstaand geschakelde woningen en twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.
Zowel de vrijstaand geschakelde woningen als de twee-onder-één-kapwoningen zijn uitgevoerd in 3 bouwlagen. De woningen zijn ruim van opzet en standaard al bijzonder compleet uitgevoerd. Door tal van optionele mogelijkheden zijn de woningen op verschillende manieren uitgevoerd.  Zo kon bijvoorbeeld worden gekozen voor een levensloopbestendige uitvoering met het complete woonprogramma op de begane grond.

Marsaki verzorgde het project- en bouwmanangement. De verkoop was in handen van Makelaardij Westeinde.

...deel dit bericht!

MEER NIEUWS

Nieuwe Woonvoorziening Philadelphia

Nieuwe woonvoorziening Philadelphia

Aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg ontwikkelt Zeeuwland een woonvoorziening voor cliënten van Philadelphia. Bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand gaat de vier groepswoningen, met daarin acht appartementen per woning, bouwen. Daarbij wordt…

Lees meer
Videoverslag Impuls Zeeland

Videoverslag Impuls Zeeland

Onze collega Nescio Midavaine vervult een belangrijke rol binnen het ontwikkelteam van het K&I netwerk Circulair bouwen. Onlangs werd er een mooi videoverslag opgenomen in opdracht van Impuls Zeeland waarin…

Lees meer

DIT IS MARSAKI

Back To Top
Close search
Zoeken